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John Wiley & Sons Food Packaging Technology Cover Verarbeitung, Konservierung, Transport und Vermarktung praktisch aller Arten von Lebensmitteln - in .. Product #: 978-0-471-18642-7 Regular price: $448.60 $448.60 Auf Lager

Food Packaging Technology

Volume 2

Bureau, G. / Multon, J.-L. (Herausgeber)

Cover

1. Auflage Dezember 1995
XXXII, 376 Seiten, Hardcover
123 Abbildungen
45 Tabellen
Handbuch/Nachschlagewerk

Kurzbeschreibung

Verarbeitung, Konservierung, Transport und Vermarktung praktisch aller Arten von Lebensmitteln - in diesem
umfangreichen Band bleibt kaum eine Frage unbeantwortet! Neben den naturwissenschaftlichen und ingenieurtechnischen Aspekten wie Art und Form der Verpackungsmittel oder Probleme der Haltbarkeit von Produkten werden auch die neuesten einschlägigen Gesetze und Verordnungen der EU ausführlich diskutiert.

ISBN: 978-0-471-18642-7
John Wiley & Sons

* examines all aspects of packaging technology that are relevant to the processing, preservation, distribution, and marketing of virtually all types of food
* gives a good overview of areas of science and technology that influence the packaging process
* provides in-depth treatment of properties and forms of available packaging materials, emphasizing properties that can affect food quality
* includes new developments related to the 'harmonization' of products within E.E.C. countries

Aus dem Inhalt:

Volume 1:
The Functions of Packaging/ Risks Associated with Potential Food Contamination Caused by Packaging/ The Container and Its Closure: Physical and Chemical Properties of Packaging Materials - Recent Developments

Volume 2:
Packaging Procedures for Finished Foodstuffs/ Some Significant Examples of Sectors of the Foodstuffs Industry Where Packaging is Changing Fast/ Methodology and Economics